Bambino Rosa2020-10-01T17:44:29+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BAMBINO ROSA

КАРАКТЕРИСТИКИ
Bambino Rosa е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и мека Waterfoam (хидропена). Со тоа, самиот душек може да се врти од двете страни. Има антиалергиска и антибактериска прекривка, специјално изработена за да не апсорбира влага.

ТКАЕНИНА
Розева боја на навлака, водоотпорна, се отстранува и се пере.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 12цм

  • Висина на јадро: 12цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613