Производи од пердув2020-10-01T16:15:07+02:00

Производи од пердув

DAUNEX ЈОРГАНИ

Daunex јорганите се синоним за квалитет повеќе од 70 години. Производи кои се исклучително удобни и лесни. Изработени се на најприроден начин со големо внимание.
Антиалергиски и антибактериски јоргани кои истовремено задржуваат константна температура на вашето тело во секој период од годината.

Јорганите се полнети со супериорно перје кое произлегува од пердувите на гуска и истовремено е најдрагоцениот дел од нивното перје. Неговата структура со лесни парченца е таа која прави да биде толку лесен.

DAUNEX ПЕРНИЦИ

Daunex перниците се одликуваат со исклучително лесни и удобни пердуви од гуска во нивниот состав. Спиењето и болките во вратот веќе стануваат минато. Лесната адаптација на вашиот врат и глава создаваат чувство на леснотија и задоволство.
Антиалергиска и антибактериска линија на прозиводи кои се полнети со 100% природни пердуви и истовремено не дозволуваат никакви негативни резултати на вашето тело.

Заборавете на алергии на прашина и слични проблеми со вашата кожа.

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613