Доколку сте запознаени со карактеристиките и квалитетот на нашите производи, можете да направите онлајн нарачка.

ДУШЕЦИ

Душеци со мемори пена

NATURE

-40%
55.500
33.300 ден.
ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% природни фибри од коноп и лен.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: (зимска страна) 2 cm волна од камила за чувство на топлина во студените ноќи +2 cm extra soft пена
Страна B: (летна страна) 2 cm фибри од лен за чувство на свежина во допир со кожата +2 cm extra soft пена

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
3 cm – горен слој на CLIMALATEX® со терморегулаторна функција и 7 зони на поддршка
2 cm – слој на Waterfoam пена со етерични масла која има ортопедски својства и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек
0.5 cm среден слој од природен коноп
14 cm – 900 федери во џебно јадро (во брачна димензија) и околу 450 федери во единечна димензија, изработени за поддршка на 7 диференцијални зони на телото, Секој федер обвиткан во џебно јадро функционира индивидуално , независно од другите.
0.5 cm среден слој од природен коноп
3 cm слој на Waterfoam пена со етерични масла која има ортопедски својства и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек

Висина на душек – 27cm
Висина на јадро – 23cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 55.500 ден.
120х190/200цм 80.920 ден.
140х190/200цм 89.910 ден.
160х190/200цм 99.900 ден.
180х190/200цм 111.000 ден.
200×200цм 122.100 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

OLYMPUS

-35%
51.900
33.735 ден.
ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 100% антиалергиски фибер – вискоза и еластин за поголема еластичност и мекост.
Страна B: 100% антиалергиски фибер
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
3 cm – горен слој на CLIMALATEX® со терморегулаторна функција и 7 зони на поддршка за телото
6 cm –слој од VISCO MIND® пена –ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
4 cm- среден слој – Waterfoam во кафеава боја, со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.
15 см – долен слој од WATERFOAM пена во крем боја со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

Висина на душек – 28cm
Висина на јадро – 28cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 51.900 ден.
120х190/200цм 75.730 ден.
140х190/200цм 84.150 ден.
160х190/200цм 93.500 ден.
180х190/200цм 103.800 ден.
200×200цм 114.180 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

ALTAIR

-35%
37.500
24.375 ден.
ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 100% антиалергиски фибер
Страна B: 100% антиалергиски фибер
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
6 cm – горен слој од VISCO MIND® пена –ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
15 cm – долен слој од WATERFOAM пена со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

Висина на душек – 21cm
Висина на јадро – 21cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 37.500 ден.
120х190/200цм 54.670 ден.
140х190/200цм 60.750 ден.
160х190/200цм 67.500 ден.
180х190/200цм 75.000 ден.
200×200цм 82.500 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

BIO MEMORY

-30%
28.900
20.230 ден.
ТКАЕНИНА
Комбинација од памук и лен.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 100% антиалергиски фибри
Страна B: 100% антиалергиски фибри
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
4 cm – горен слој од BIO VISCO MIND® пена збогатена со природни етерични масла–ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
16 cm – долен слој од BIO WATERFOAM пена збогатена со етерични масла, со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

Висина на душек – 22cm
Висина на јадро – 20cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 28.900 ден.
120х190/200цм 42.120 ден.
140х190/200цм 46.800 ден.
160х190/200цм 52.000 ден.
180х190/200цм 57.800 ден.
200×200цм 63.580 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

MEMORY TENCELL

-25%
26.800
20.100 ден.
ТКАЕНИНА
Ткаенина Tencel – 100% природни целулозни фибри.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 2cm Visco Mind пена
Страна B: 100% антиалергиски фибер
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
4 cm – горен слој од VISCO MIND® пена –ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
15 cm – долен слој од WATERFOAM пена со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

Висина на душек – 22cm
Висина на јадро – 19cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 26.800 ден.
120х190/200цм 39.120 ден.
140х190/200цм 43.470 ден.
160х190/200цм 48.300 ден.
180х190/200цм 53.600 ден.
200×200цм 58.960 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

AURORA LATEX

-30%
39.900
27.930 ден.
ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од Ergofresh®, со вискозни влакна и активни пробиотици за целосна заштита од бактерии и прашински грини.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: зимна страна – волна + 2 cm extra soft пена
Страна B: летна страна – памук + 2 cm extra soft пена
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
18 CM – 100% LATEX со 7 различни зони на подршка

Висина на душек – 23cm
Висина на јадро – 18cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 39.900 ден.
120х190/200цм 58.160 ден.
140х190/200цм 64.620 ден.
160х190/200цм 71.800 ден.
180х190/200цм 79.800 ден.
200×200цм 87.780 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

ADAM

-20%
17.600
14.080 ден.
ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 3 cm Visco mind – мемори пена која се прилагодува на структурата на телото
Страна B: 100% антиалергиски фибер + 1,5 cm extra soft пена
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
18 cm слој од WATERFOAM пена со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

Висина на душек – 22cm
Висина на јадро – 18cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 17.600 ден.
120х190/200цм 25.650 ден.
140х190/200цм 28.530 ден.
160х190/200цм 31.700 ден.
180х190/200цм 35.200 ден.
200×200цм 38.720 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

MEMORY SLEEP

-20%
-
15.200 ден.
НАВЛАКА
Навлаката е со ткаенина Basic Stretch изработена од 100% антиалергени фибри од вискоза. Странично е обложена со AIR SPACE лента за максимална вентилација т.е дишење на душекот. Се отстранува и се пере.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: Memory Foam пена во висина 3 cm со анатомски својства и ефект на прилагодливост
Страна B: 100% фибри со антиалергени својства + Waterfoam пена

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
1. 18см – Waterfoam пена со средна цврстина која правилно ја распределува тежината врз душекот и овозможува ортопедска поддршка на ‘рбетот

Висина на душек – 22cm
Висина на јадро – 18cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 15.200 ден.
120х190/200цм 22.194 ден.
140х190/200цм 24.660 ден.
160х190/200цм 27.400 ден.
180х190/200цм 30.400 ден.
200×200цм 33.440 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

LIFE PLUS

-20%
-
18.000 ден.
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 18.000 ден.
120х190/200цм 26.244 ден.
140х190/200цм 29.160 ден.
160х190/200цм 32.400 ден.
180х190/200цм 36.000 ден.
200×200цм 39.600 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

ESSENCE

-30%
-
25.000 ден.
Плетена ткаенина Bayscent Aromatherapy со ароматерапија на лаванда. Внатрешно изработена со Air Space…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 25.000 ден.
120х190/200цм 36.450 ден.
140х190/200цм 40.500 ден.
160х190/200цм 45.000 ден.
180х190/200цм 50.000 ден.
200×200цм 55.000 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

FREE WAVE

-25%
-
28.300 ден.
Плетена ткаенина Lurex со сребрен дизајн. Внатрешно изработена со Air Space…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 28.300 ден.
120х190/200цм 41.229 ден.
140х190/200цм 45.810 ден.
160х190/200цм 50.900 ден.
180х190/200цм 56.600 ден.
200×200цм 62.260 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

BEL RIPOSO FRESH

-40%
-
29.800 ден.
Еколошки материјал што се разградува биолошки. Прекривката се отстранува од сите 4 страни и се пере…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 29.800 ден.
120х190/200цм 43.416 ден.
140х190/200цм 48.240 ден.
160х190/200цм 53.600 ден.
180х190/200цм 59.600 ден.
200×200цм 65.560 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

MAGIC AIIR MD

-40%
-
42.500
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 42.500 ден.
120х190/200цм 61.965 ден.
140х190/200цм 68.850 ден.
160х190/200цм 76.500 ден.
180х190/200цм 85.000 ден.
200×200цм 93.500 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

BIO ROYAL

-30%
-
39.050 ден.
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер со “Lurex” дизајн…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 39.050 ден.
120х190/200цм 56.943 ден.
140х190/200цм 63.270 ден.
160х190/200цм 70.300 ден.
180х190/200цм 78.100 ден.
200×200цм 85.910 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

FRESH PASSION

-40%
-
59.900 ден.
СТРАНА А: Материјал во сива боја со хипоалерген фибер и вискоза
СТРАНА Б: Материјал во сива боја со хипоалерген фибер и вискоза

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 59.900 ден.
120х190/200цм 87.318 ден.
140х190/200цм 97.020 ден.
160х190/200цм 107.800 ден.
180х190/200цм 119.800 ден.
200×200цм 131.780 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

GENESI HD EVOLUTION

-40%
-
73.500 ден.
Genesi® со соја, сребро и јаглерод Внатрешно е изработена со ткаенина Air Space…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 73.500 ден.
120х190/200цм 107.163 ден.
140х190/200цм 119.070 ден.
160х190/200цм 132.300 ден.
180х190/200цм 147.000 ден.
200×200цм 161.700 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

FISIO GEL

-30%
-
86.100 ден.
Outlast® ,со терморегулаторна функција за максимална контрола на нивото на влажност…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 86.100 ден.
120х190/200цм 125.469 ден.
140х190/200цм 139.410 ден.
160х190/200цм 154.900 ден.
180х190/200цм 172.200 ден.
200×200цм 189.420 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

TOPPER MEMORY

-20%
-
9.000 ден.
Слој од 5см мемори пена со висока густина која се прилагодува на структурата а телото и ја подобрува удобноста на постоечкиот душек.

повеќе
Димензија Редовна цена
90х200цм 9.000 ден.
120х200цм 13.122 ден.
140х200цм 14.580 ден.
160х200цм 16.200 ден.
180х200цм 18.000 ден.
200х200цм 19.800 ден.

*Топерот е достапен и во други димензии по нарачка.

Душеци со федери во џебно јадро

IRIDE MEMORY

-25%
21.800
16.350 ден.
ТКАЕНИНА
100% памук.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 2 cm VISCO МIND пена + 2,5 cm extra soft пена
Страна B: 2,5 cm extra soft пена
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
– 3,5 cm горен слој на WATERFOAM пена во сина боја
– 14 cm – 700 федери во џебно јадро (во брачна димензија) и околу 350 федери во единечна димензија, изработени за поддршка на 7 диференцијални зони на телото, Секој федер обвиткан во џебно јадро функционира индивидуално, независно од другите.
– 3,5 cm горен слој на WATERFOAM пена во сина боја

Висина на душек – 26cm
Висина на јадро – 21cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 21.800 ден.
120х190/200цм 31.830 ден.
140х190/200цм 35.370 ден.
160х190/200цм 39.300 ден.
180х190/200цм 43.600 ден.
200×200цм 47.960 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

INCANTO MEMORY SFODERABILE

-30%
25.000
17.500 ден.
ТКАЕНИНА
100% памук.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: 3 cm VISCO МIND пена + 2 cm extra soft пена
Страна B: 2 cm extra soft пена + 100% антиалергиски фибер
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
2,5 cm горен слој на WATERFOAM пена во сина боја
14 cm – 700 федери во џебно јадро (во брачна димензија)и околу 350 федери во единечна димензија, изработени за поддршка на 7 диференцијални зони на телото, Секој федер обвиткан во џебно јадро функционира индивидуално , независно од другите.
2,5 cm горен слој на WATERFOAM пена во сина боја

Висина на душек – 26cm
Висина на јадро – 19cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 25.000 ден.
120х190/200цм 36.450 ден.
140х190/200цм 40.500 ден.
160х190/200цм 45.000 ден.
180х190/200цм 50.000 ден.
200×200цм 55.000 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

POCKET MIND

-20%
-
32.400 ден.
НАВЛАКА
Ткаенина Soft Care со голема мекост. Странично е обложена со AIR SPACE лента за максимална вентилација т.е. дишење на душекот. Се отстранува и се пере.

ПОЛНЕЊЕ НА НАВЛАКА
Страна A: Memory Foam пена 3 cm, со обвиткувачки ефект
Страна B: Extra Soft epna 2 cm + 100% антиалергени фибри

ВНАТРЕШНА СТРУКТУРА
1500 федери
1. 7 см – Горен слој од Waterfoam пена
2. 14 см – Box систем од федериво џебно јадро со 7 зони на поддршка (околу 1500 федери вобрачна димензија, околу 750 во единечна димензија)

3000федери
3. 2.5 см – Долен слој од Waterfoam пена
1. 7 см – Горен слој од Waterfoam пена
2. 14 см – Box систем од федери во џебно јадро со 7 зони на поддршка (околу 3000 федери во брачна димензија, околу 1500 во единечна димензија)
3. 2.5 см – Долен слој од Waterfoam пена

Висина на душек: 29цм
Висина на јадро: 23.5цм

Димензија – (со 900 федери) Редовна цена
90х190/200цм 32.400 ден.
120х190/200цм 47.223 ден.
140х190/200цм 52.470 ден.
160х190/200цм 58.300 ден.
180х190/200цм 64.800 ден.
200×200цм 71.280 ден.
Димензија – (со 1500 федери) Редовна цена
90х190/200цм 35.400 ден.
120х190/200цм 51.597 ден.
140х190/200цм 57.330 ден.
160х190/200цм 63.700 ден.
180х190/200цм 70.800 ден.
200×200цм 77.880 ден.
Димензија – (со 3000 федери) Редовна цена
90х190/200цм 47.200 ден.
120х190/200цм 68.769 ден.
140х190/200цм 76.410 ден.
160х190/200цм 84.900 ден.
180х190/200цм 94.400 ден.
200х200цм 103.840 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

MEMORY PLEASURE

-20%
-
42.100 ден.
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер со “Lurex” дизајн…

повеќе
Димензија – (со 900 федери) Редовна цена
90х190/200цм 42.100 ден.
120х190/200цм 61.398 ден.
140х190/200цм 68.220 ден.
160х190/200цм 75.800 ден.
180х190/200цм 84.200 ден.
200×200цм 92.620 ден.
Димензија – (со 1500 федери) Редовна цена
90х190/200цм 44.100 ден.
120х190/200цм 64.314 ден.
140х190/200цм 71.460 ден.
160х190/200цм 79.400 ден.
180х190/200цм 88.200 ден.
200×200цм 97.020 ден.
Димензија – (со 3000 федери) Редовна цена
90х190/200цм 65.600 ден.
120х190/200цм 95.661 ден.
140х190/200цм 106.290 ден.
160х190/200цм 118.100 ден.
180х190/200цм 131.200 ден.
200х200цм 144.320 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

D-HOME FIRM WITH TOPPER

-30%
-
82.000 ден.
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер со “Lurex” дизајн…
повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 82.000 ден.
120х190/200цм 119.556 ден.
160х190/200цм 132.840 ден.
160х190/200цм 147.600 ден.
180х190/200цм 164.000 ден.
200×200цм 180.400 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

Цените се наведени за единечен душек со димензија 90х200цм.
Погледнете ги сите цени за останатите димензии во делот на “Опис и цени” под секој производ.
Цените во табелите се редовни, без пресметан попуст.

НАРАЧАЈТЕ ДУШЕК

ПЕРНИЦИ

ECO MOORE

-25%
-
2.300 ден.
Перницата ECO WAVE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 2.300 ден.

ECO WAVE

-25%
-
2.300 ден.

Перницата ECO MOORE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 2.300 ден.

MEMORY MOORE

-25%
-
3.400 ден.

Перницата MOORE е составена од апсолутно револуционерен вискоеластичен материјал со анатомски својства кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот со цел обезбедување на извонредна удобност…

повеќе
Висина Редовна цена
9цм 3.400ден.
12цм 3.550 ден.
15цм 3.750 ден.

QUEEN

-25%
-
3.800 ден.
Латексот е природен материјал со извонредна еластичност.
Перницата од латекс е анатомска, антибактериска и антиалергиска.

повеќе
Висина Редовна цена
13цм 3.800 ден.

BIO MOORE

-25%
-
3.950 ден.

Перницата е изработена со BIO MEMORY пена збогатена со природни елементи како што се етеричните масла и масла од алое вера со цел да помогнат во подобро спиење, чувство на свежина и релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 3.950 ден.
15цм 4.700 ден.

DUAL CLIMA

-25%
-
4.150 ден.

Перничката DUAL CLIMA е изработена со револуционерен вискоеластичен материјал, кој одлично се прилагодува на обликот на главата и вратот…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.150 ден.

DUAL NATURA

-25%
-
4.150 ден.

Перницата DUAL NATURA е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски особини, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.150 ден.

DUAL DRY MASSAGE

-25%
-
4.150 ден.

Перницата DUAL DRY MASSAGE е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски својства, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.150 ден.

BIO DOUBLE

-25%
-
4.500 ден.

Едната страна е изработена со Bio Memory пена- материјал збогатен со природни масла кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот овозможувајќи пената да остане свежа и еластична во текот на спиењето…

повеќе
Висина Редовна цена
13цм 4.500 ден.

SOYA CUBE

-25%
-
4.500 ден.

Перницата е изработена со револуционерна BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
15цм 4.500 ден.

SOYA MOORE

-25%
-
5.050 ден.

Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
13цм 5.050 ден.

SOYA WAVE

-25%
-
5.050 ден.

Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
Висина: 11цм пониска страна, 13цм повисока страна. 5.050 ден.

SOFT GEL

-25%
-
6.300 ден.

Перницата е изработена од мемори пена во комбинација со SOFT GEL пена која совршено го дистрибуира притисокот на главата во исто време поддржувајќи го цервикалниот ‘рбет…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 6.300 ден.

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ ПЕРНИЦА

МИНИ ПЕРНИЦИ

LUMBAR PILLOW

-20%
-
1.900 ден.

Обликувана да овозможи идеална поддршка на лумбалниот дел од телото , со што се овозможува мускулна релаксација, односно се избегнуваат болките во грбот и половините од долгото седење…

повеќе

TRAVEL NECK PILLOW

-20%
-
2.300 ден.

Идеална за поддршка на задниот дел од вратот за време на патување, затоа што се избегнува болка предизвикана од неправилно држење на главата и вратот за време на спиењето…

повеќе

CERVICAL PILLOW

-20%
-
1.900 ден.

Ергономска перничка која го поддржува цервикалниот ‘рбет и поттикнува релаксација на мускулите…

повеќе

MINI TRAVEL PILLOW

-20%
-
1.900 ден.

Го поддржува цервикалниот ‘рбет и поттикнува релаксација на мускулите…

повеќе

CYLINDER PILLOW

-20%
-
1.900 ден.

Може да се употребува на неколку начини:
– Позади грбот, за лумбална поддршка додека седите
– Под колената, за да се обезбеди благо кревање на нозете…

повеќе

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ МИНИ ПЕРНИЦА

ПЕРНИЦИ ОД ПЕРДУВ

CORTINA

-25%
-
2.200 ден.

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук ,130 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

SOFT

-25%
-
3.600 ден.

Полнење: 100% бел пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

NUVOLA

-25%
-
5.700 ден.

Полнење: 100% ситно сребрено пердувче
Tкаенина: 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

ARIA

-25%
-
6.300 ден.

Полнење: 100% ситно сребрено пердувче
Tкаенина: 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

KAPOK

-25%
-
8.800 ден.

Капок (Ceiba pentandra) е гинантско тропско дрво кое достигува висина до 70м. Фибрите од капок со кои е полнета перницата се добиваат од самите плодови на дрвјата кои создаваат “растителна волна”. Овој материјал е многу драгоцен затоа што е целосно органски и расте спонтано во природата…

повеќе

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ ПЕРНИЦИ ОД ПЕРДУВ

ЈОРГАНИ ОД ПЕРДУВ

CORTINA WARM

-25%
-
5.500 ден.

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×200цм 5.500 ден.
250×200цм 8.500 ден.

CANAZEI WARM

-25%
-
8.500 ден.

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×200цм 8.500 ден.
250×200цм 13.000 ден.

CORVARA

-25%
-
11.000 ден.

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 11.000 ден.
250×220цм 16.200 ден.

BADIA

-25%
-
12.500 ден.

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук, 130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 12.500 ден.
250×220цм 19.500 ден.

BADIA 4 Сезони DUO

-25%
-
20.800 ден.

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук, 130gr/m2
Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно.

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 20.800 ден.
250×220цм 32.600 ден.

TIROLO

-25%
-
16.200 ден.

Полнење: 100% ситно пердувче
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 16.200 ден.
250×220цм 23.500 ден.

TIROLO 4 Сезони DUO

-25%
-
25.500 ден.

Полнење: 100% ситно пердувче
Tкаенина: 100% памук,110gr/m2
Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно.

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 25.500 ден.
250×220цм 38.000 ден.

CANADESE

-25%
-
26.300 ден.

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Канада
Tкаенина: 100% памук,98gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 26.300 ден.
250×220цм 39.200 ден.

SIBERIANO

-25%
-
31.700 ден.

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Сиберија
Tкаенина: 100% памук,90gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 31.700 ден.
250×220цм 47.600 ден.

UNGHERESE

-25%
-
35.500 ден.

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Унгарија
Tкаенина: 100% памук,90gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 35.500 ден.
250×220цм 54.800 ден.

EXCLUSIVE

-25%
-
69.000 ден.

Полнење: 100% полнење со големи “снегулки” од ситно бело пердувче со потекло од Сиберија
Tкаенина: 50% памук – 40% tencel – 10% свила 90gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
250×220цм 69.000 ден.

ORTISEI ПРЕКРИВКА

-25%
-
12.100 ден.

Полнење: 90% ситно сребрено пердувче – 10% сребрени пердуви со дршка
Ткаенина: 100% памук, 130 gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
90×195цм 12.100 ден.
125×195цм 15.800 ден.
170×195цм 20.000 ден.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

Цените за јорганите се наведени за димензија 155×220цм.
Погледнете ги сите цени за останатите димензии во делот на “Опис и цени” под секој производ.
Цените во табелите се редовни, без пресметан попуст.

НАРАЧАЈТЕ ЈОРГАН ОД ПЕРДУВ

BABY ЛИНИЈА

DOLCI SOGNI

-10%
-
800 ден.

Полнење: 100% антиалергиски полиестер – слој од полиестерски фибри
Ткаенина: 100% памук

повеќе
Димензија Редовна цена
58×38цм 800 ден.

BAMBINO CELESTE

-10%
-
5.800 ден.
Bambino Celeste е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и мека Waterfoam (хидропена). Со тоа, самиот душек може да се врти од двете страни. Има антиалергиска и антибактериска прекривка ,специјално изработена за да не апсорбира влага…

повеќе
Димензија Редовна цена
60×120цм 5.800 ден.
65×130цм 6.800 ден.
70×140цм 8.000 ден.

BAMBINO ROSA

-10%
-
5.800 ден.
Bambino Rosa е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и мека Waterfoam (хидропена). Со тоа, самиот душек може да се врти од двете страни. Има антиалергиска и антибактериска прекривка, специјално изработена за да не апсорбира влага…

повеќе
Димензија Редовна цена
60×120цм 5.800 ден.
65×130цм 6.800 ден.
70×140цм 8.000 ден.

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ BABY ПРОИЗВОД

ЛАТОФЛЕКСИ

ORTHOPEDIC

-20%
-
7.100 ден.

Латофлексот Ortopedic претставува ергономска поддршка која обезбедува правилна положба на телото и издржливост за време на лежењето на душекот, како и диверзифицирана поддршка на лумбалната зона која се должи на поголемата ширина на летвичките…

повеќе
Димензија Редовна цена
90×200цм 7.100 ден.
160×200цм 13.700 ден.
180×200цм 13.700 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

ADVANCE

-20%
-
13.300 ден.

Латофлексот Advance е изработен од флексибилни летвички кои во делот кај карлицата нудат можност да ја прилагодите цврстината која ви одговара зависно од телесната тежина, со едноставно поместување на прстените кон надворешната или внатрешната страна…

повеќе
Димензија (фиксен механизам) Редовна цена
90х200цм 13.300 ден.
160х200цм 22.500 ден.
180х200цм 22.500 ден.
Димензија (рачен механизам) Редовна цена
90х200цм 18.500 ден.
160х200цм 37.000 ден.
180х200цм 37.000 ден.
Димензија (електричен механизам) Редовна цена
90х200цм 36.600 ден.
160х200цм 73.350 ден.
180х200цм 73.350 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

FLEXYMED

-20%
-
17.650 ден.

Латофлексот FLEXY MED е изработен од флексибилни летвички кои во делот кај карлицата ви нудат можност да ја прилагодите цврстината која ви одговара зависно од телесната тежина, со едноставно поместување на прстените кон надворешната или внатрешната страна…

повеќе
Димензија (фиксен механизам) Редовна цена
90х200цм 17.650 ден.
160х200цм 31.600 ден.
180х200цм 31.600 ден.
Димензија (рачен механизам) Редовна цена
90х200цм 24.300 ден.
160х200цм 48.600 ден.
180х200цм 48.600 ден.
Димензија (електричен механизам) Редовна цена
90х200цм 45.900 ден.
160х200цм 91.800 ден.
180х200цм 91.800 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

SANITYMED

-20%
-
70.000 ден.

Латофлексот SANITY MED е целосно изработен со независни 3Д елементи позиционирани во областа на карлицата кои се опремени со елементи за прилагодување на тврдината што овозможува да го прилагодувате според личните потреби со едноставно ротирање од полу-цврста во цврста позиција….

повеќе
Димензија (фиксен механизам) Редовна цена
90х200цм 34.000 ден.
160х200цм 62.000 ден.
180х200цм 62.000 ден.
Димензија (рачен механизам) Редовна цена
90х200цм 41.900 ден.
160х200цм 83.800 ден.
180х200цм 83.800 ден.
Димензија (електричен механизам) Редовна цена
90х200цм 70.000 ден.
160х200цм 139.200 ден.
180х200цм 139.200 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

Цените за латофлекси се наведени за димензија 90×200цм.
Погледнете ги сите цени за останатите димензии во делот на “Опис и цени” под секој производ.
Цените во табелите се редовни, без пресметан попуст.

НАРАЧАЈТЕ ЛАТОФЛЕКС