Доколку сте запознаени со карактеристиките и квалитетот на нашите производи, можете да направите онлајн нарачка.

ДУШЕЦИ

Душеци со мемори пена

NATURE

-40%
63.650
38.190 ден.

Ткаенината е изработена од 100% природни фибри од коноп и лен…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 63.650 ден.
120х190/200цм 92.800 ден.
140х190/200цм 103.100 ден.
160х190/200цм 114.570 ден.
180х190/200цм 127.300 ден.
200×200цм 140.100 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

OLYMPUS

-30%
59.500
41.650 ден.

Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 59.500 ден.
120х190/200цм 86.800 ден.
140х190/200цм 96.400 ден.
160х190/200цм 107.100 ден.
180х190/200цм 119.000 ден.
200×200цм 130.900 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

ALTAIR

-35%
43.100
28.015 ден.

Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 43.100 ден.
120х190/200цм 62.900 ден.
140х190/200цм 69.850 ден.
160х190/200цм 77.580 ден.
180х190/200цм 86.200 ден.
200×200цм 94.900 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

BIO MEMORY

-30%
33.200
23.240 ден.

Комбинација од памук и лен…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 33.200 ден.
120х190/200цм 48.450 ден.
140х190/200цм 53.800 ден.
160х190/200цм 59.760 ден.
180х190/200цм 66.400 ден.
200×200цм 73.100 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

AURORA LATEX

-30%
45.800
32.060 ден.

ТКАЕНИНА
Ergofresh®, со вискозни влакна и активни пробиотици за целосна заштита од бактерии и прашински грини.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: зимна страна – волна + 2 cm Еxtra Soft пена.
Страна B: летна страна – памук + 2 cm Еxtra Soft пена.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
18 cm – 100% Latex -100% природен материјал со целосна перфорација преку целата површина на душекот со 7 различни зони на подршка.

Нуди помека подлога , флексибилна и доста еластична.

Висина на душек – ≈23cm
Висина на јадро – ≈18cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 45.800 ден.
120х190/200цм 66.800 ден.
140х190/200цм 74.200 ден.
160х190/200цм 82.440 ден.
180х190/200цм 91.600 ден.
200×200цм 100.800 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

ADAM

-20%
20.250
16.200 ден.

Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 20.250 ден.
120х190/200цм 29.550 ден.
140х190/200цм 32.800 ден.
160х190/200цм 36.450 ден.
180х190/200цм 40.500 ден.
200×200цм 44.600 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

MEMORY SLEEP

-25%
17.500
13.125 ден.

ТКАЕНИНА
Basic Stretch – ткаенина изработена од 100% антиалергиски фибри од вискоза.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 3cm Visco Mind® пена – ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
Страна B: 100% фибри со антиалергени својства + Waterfoam пена.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
18cm – Waterfoam пена со средна цврстина која правилно ја распределува тежината врз душекот и овозможува ортопедска поддршка на ‘рбетот.

Висина на душек – ≈22cm
Висина на јадро – ≈18cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 17.500 ден.
120х190/200цм 25.500 ден.
140х190/200цм 28.350 ден.
160х190/200цм 31.500 ден.
180х190/200цм 35.000 ден.
200×200цм 38.500 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

LIFE PLUS

-20%
21.750
17.400 ден.

Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 21.750 ден.
120х190/200цм 31.750 ден.
140х190/200цм 35.250 ден.
160х190/200цм 39.150 ден.
180х190/200цм 43.500 ден.
200×200цм 47.900 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

BEL RIPOSO FRESH

-30%
34.250
23.975 ден.

Еколошки материјал што се разградува биолошки. Прекривката се отстранува од сите 4 страни и се пере…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 34.250 ден.
120х190/200цм 49.950 ден.
140х190/200цм 55.500 ден.
160х190/200цм 61.650 ден.
180х190/200цм 68.500 ден.
200×200цм 75.400 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

MAGIC AIIR MD

-30%
48.800
34.160

Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 48.800 ден.
120х190/200цм 71.200 ден.
140х190/200цм 79.100 ден.
160х190/200цм 87.840 ден.
180х190/200цм 97.600 ден.
200×200цм 107.400 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

GENESI HD EVOLUTION

-30%
84.300
59.010 ден.

Genesi® со соја, сребро и јаглерод Внатрешно е изработена со ткаенина Air Space…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 84.300 ден.
120х190/200цм 122.950 ден.
140х190/200цм 136.600 ден.
160х190/200цм 151.740 ден.
180х190/200цм 168.600 ден.
200×200цм 185.500 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

FISIO GEL

-40%
82.500
49.500 ден.

Outlast® ,со терморегулаторна функција за максимална контрола на нивото на влажност…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 82.500 ден.
120х190/200цм 120.300 ден.
140х190/200цм 133.650 ден.
160х190/200цм 148.500 ден.
180х190/200цм 165.000 ден.
200×200цм 181.500 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

TOPPER MEMORY

-20%
10.400
8.320 ден.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Слој од 5cm мемори пена со висока густина која се прилагодува на структурата на телото и ја подобрува удобноста на постоечкиот душек.

Навлаката е изработена од антиалергиски и антибактериски фибри со систем за добра циркулација на воздух. Се отстранува и може да се пере.

повеќе
Димензија Редовна цена
90х200цм 10.400 ден.
120х200цм 15.200 ден.
140х200цм 16.850 ден.
160х200цм 18.720 ден.
180х200цм 20.800 ден.
200х200цм 22.900 ден.

*Топерот е достапен и во други димензии по нарачка.

Душеци со федери во џебно јадро

INCANTO MEMORY SFODERABILE

-20%
28.700
22.960 ден.

ТКАЕНИНА
Плетена памучна ткаенина која нуди пријатно чувство на мекост и комфор.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 3 cm Visco Mind® пена + 2 cm Еxtra soft пена.
Страна B: 2 cm Еxtra Soft пена + 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
2,5 cm – горен слој на Waterfoam пена која нуди правилна поддршка на ‘рбетот и рамномерна дистрибуција на притисокот од телото врз душекот.
14 cm – Box ситем од федери во џебно јадро кои функционираат независно еден од друг и овозможуваат поддршка на 7 диференцијални зони на телото.
(околу 700 федери во брачна димензија и 350 федери во единечна димензија)
2,5 cm – горен слој на Waterfoam пена која нуди правилна поддршка на ‘рбетот и рамномерна дистрибуција на притисокот од телото врз душекот.

Висина на душек – ≈26cm
Висина на јадро – ≈19cm

Димензија Редовна цена
90х190/200цм 28.700 ден.
120х190/200цм 41.850 ден.
140х190/200цм 46.500 ден.
160х190/200цм 51.660 ден.
180х190/200цм 57.400 ден.
200×200цм 63.200 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

POCKET MIND

-25%
37.200
27.900 ден.

ТКАЕНИНА
Ткаенина Soft Care која нуди мекост слична на свила и овозможува поголема транспирација на душекот.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 3cm Visco Mind® пена , со обвиткувачки ефект.
Страна B: 2cm Extra Soft пена + 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ

900 ФЕДЕРИ
7 cm – горен слој од Waterfoam пена која нуди правилна поддршка на ‘рбетот и рамномерна дистрибуција на притисокот од телото врз душекот
14 cm – Box систем од федери во џебно јадро, секој со дебелина од 1,8мм кој овозможува 7 зонска поддршка на телото (околу 900 федери во брачна димензија и 400 федери во единечна димензија)
2.5 cm – долен слој од Waterfoam пена која нуди правилна поддршка на ‘рбетот и рамномерна дистрибуција на притисокот од телото врз душекот

1500 федери
14 cm – Box систем од федери во џебно јадро, секој со дебелина од 1,8мм кој овозможува 7 зонска поддршка на телото (околу 1500 федери во брачна димензија и 750 федери во единечна димензија)

3000 федери
14 cm – Box систем од федери во џебно јадро, секој со дебелина од 1,8мм кој овозможува 7 зонска поддршка на телото (околу 3000 федери во брачна димензија и 1500 федери во единечна димензија)

Висина на душек: ≈29цм
Висина на јадро: ≈23.5цм

Димензија – (со 900 федери) Редовна цена
90х190/200цм 37.200 ден.
120х190/200цм 54.300 ден.
140х190/200цм 60.300 ден.
160х190/200цм 66.960 ден.
180х190/200цм 74.400 ден.
200×200цм 81.900 ден.
Димензија – (со 1500 федери) Редовна цена
90х190/200цм 40.650 ден.
120х190/200цм 59.300 ден.
140х190/200цм 65.850 ден.
160х190/200цм 73.170 ден.
180х190/200цм 81.300 ден.
200×200цм 89.500 ден.
Димензија – (со 3000 федери) Редовна цена
90х190/200цм 54.200 ден.
120х190/200цм 79.050 ден.
140х190/200цм 87.800 ден.
160х190/200цм 97.560 ден.
180х190/200цм 108.400 ден.
200х200цм 119.300 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

D-HOME FIRM WITH TOPPER

-30%
94.050
65.835 ден.

Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер со “Lurex” дизајн…

повеќе
Димензија Редовна цена
90х190/200цм 94.050 ден.
120х190/200цм 137.200 ден.
160х190/200цм 152.400 ден.
160х190/200цм 169.290 ден.
180х190/200цм 188.100 ден.
200×200цм 206.900 ден.

*Душеците се достапни и во други димензии по нарачка.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

Цените се наведени за единечен душек со димензија 90х200цм.
Погледнете ги сите цени за останатите димензии во делот на “Опис и цени” под секој производ.
Цените во табелите се редовни, без пресметан попуст.

НАРАЧАЈТЕ ДУШЕК

ПЕРНИЦИ

ECO MOORE

-20%
2.600
2.080 ден.

Перницата ECO WAVE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 2.600 ден.

ECO WAVE

-20%
2.600
2.080 ден.

Перницата ECO MOORE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 2.600 ден.

MEMORY MOORE

-30%
3.800
2.660 ден.

Перницата MOORE е составена од апсолутно револуционерен вискоеластичен материјал со анатомски својства кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот со цел обезбедување на извонредна удобност…

повеќе
Висина Редовна цена
9цм 3.800ден.
12цм 3.950 ден.
15цм 4.150 ден.

QUEEN

-30%
4.200
2.940 ден.

Латексот е природен материјал со извонредна еластичност.
Перницата од латекс е анатомска, антибактериска и антиалергиска.

повеќе
Висина Редовна цена
13цм 4.200 ден.

BIO MOORE

-30%
4.350
3.045 ден.

Перницата е изработена со BIO MEMORY пена збогатена со природни елементи како што се етеричните масла и масла од алое вера со цел да помогнат во подобро спиење, чувство на свежина и релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.350 ден.
15цм 5.200 ден.

DUAL CLIMA

-30%
4.600
3.220 ден.

Перничката DUAL CLIMA е изработена со револуционерен вискоеластичен материјал, кој одлично се прилагодува на обликот на главата и вратот…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.600 ден.

DUAL NATURA

-30%
4.600
3.220 ден.

Перницата DUAL NATURA е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски особини, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.600 ден.

DUAL DRY MASSAGE

-30%
4.600
3.220 ден.

Перницата DUAL DRY MASSAGE е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски својства, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 4.600 ден.

BIO DOUBLE

-30%
5.000
3.500 ден.

Едната страна е изработена со Bio Memory пена- материјал збогатен со природни масла кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот овозможувајќи пената да остане свежа и еластична во текот на спиењето…

повеќе
Висина Редовна цена
13цм 5.000 ден.

SOYA CUBE

-30%
5.000
3.500 ден.

Перницата е изработена со револуционерна BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
15цм 5.000 ден.

SOYA MOORE

-30%
5.600
3.920 ден.

Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
13цм 5.600 ден.

SOYA WAVE

-30%
5.600
3.920 ден.

Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација…

повеќе
Висина Редовна цена
Висина: 11цм пониска страна, 13цм повисока страна. 5.600 ден.

SOFT GEL

-30%
7.000
4.900 ден.

Перницата е изработена од мемори пена во комбинација со SOFT GEL пена која совршено го дистрибуира притисокот на главата во исто време поддржувајќи го цервикалниот ‘рбет…

повеќе
Висина Редовна цена
12цм 7.000 ден.

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ ПЕРНИЦА

МИНИ ПЕРНИЦИ

LUMBAR PILLOW

-20%
2.100
1.680 ден.

Обликувана да овозможи идеална поддршка на лумбалниот дел од телото , со што се овозможува мускулна релаксација, односно се избегнуваат болките во грбот и половините од долгото седење…

повеќе

TRAVEL NECK PILLOW

-20%
2.600
2.080 ден.

Идеална за поддршка на задниот дел од вратот за време на патување, затоа што се избегнува болка предизвикана од неправилно држење на главата и вратот за време на спиењето…

повеќе

CERVICAL PILLOW

-20%
2.100
1.680 ден.

Ергономска перничка која го поддржува цервикалниот ‘рбет и поттикнува релаксација на мускулите…

повеќе

MINI TRAVEL PILLOW

-20%
2.100
1.680 ден.

Го поддржува цервикалниот ‘рбет и поттикнува релаксација на мускулите…

повеќе

CYLINDER PILLOW

-20%
2.100
1.680 ден.

Може да се употребува на неколку начини:
– Позади грбот, за лумбална поддршка додека седите
– Под колената, за да се обезбеди благо кревање на нозете…

повеќе

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ МИНИ ПЕРНИЦА

ПЕРНИЦИ ОД ПЕРДУВ

CORTINA

-20%
2.600
2.080 ден.

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук ,130 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

SOFT

-25%
4.200
3.150 ден.

Полнење: 100% бел пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

NUVOLA

-25%
6.500
4.875 ден.

Полнење: 100% ситно сребрено пердувче
Tкаенина: 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

ARIA

-25%
8.500
6.375 ден.

Полнење: 100% ситно сребрено пердувче
Tкаенина: 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

повеќе

KAPOK

-25%
11.400
8.550 ден.

Капок (Ceiba pentandra) е гинантско тропско дрво кое достигува висина до 70м. Фибрите од капок со кои е полнета перницата се добиваат од самите плодови на дрвјата кои создаваат “растителна волна”. Овој материјал е многу драгоцен затоа што е целосно органски и расте спонтано во природата…

повеќе

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ ПЕРНИЦИ ОД ПЕРДУВ

ЈОРГАНИ ОД ПЕРДУВ

CORTINA WARM

-20%
6.850
5.480 ден.

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×200цм 6.850 ден.
200×200цм 8.500 ден.
250×200цм 10.000 ден.

CANAZEI WARM

-20%
10.700
8.560 ден.

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×200цм 10.700 ден.
200×200цм 13.100 ден.
250×200цм 16.200 ден.

CORVARA

-25%
12.500
9.375 ден.

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 12.500 ден.
250×220цм 18.500 ден.

BADIA

-25%
15.500
11.625 ден.

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук, 130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 15.500 ден.
250×220цм 17.100 ден.

BADIA 4 Сезони DUO

-25%
25.500
19.125 ден.

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук, 130gr/m2
Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно.

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 25.500 ден.
250×220цм 39.700 ден.

TIROLO

-25%
19.800
14.850 ден.

Полнење: 100% ситно пердувче
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 19.800 ден.
250×220цм 28.600 ден.

TIROLO 4 Сезони DUO

-25%
31.100
23.325 ден.

Полнење: 100% ситно пердувче
Tкаенина: 100% памук,110gr/m2
Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно.

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 31.100 ден.
250×220цм 46.400 ден.

CANADESE

-25%
29.200
21.900 ден.

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Канада
Tкаенина: 100% памук,98gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 29.200 ден.
250×220цм 43.500 ден.

SIBERIANO

-25%
35.300
26.475 ден.

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Сиберија
Tкаенина: 100% памук,90gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 35.300 ден.
250×220цм 52.900 ден.

UNGHERESE

-25%
39.500
29.625 ден.

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Унгарија
Tкаенина: 100% памук,90gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
155×220цм 39.500 ден.
250×220цм 60.800 ден.

EXCLUSIVE

-25%
69.600
52.200 ден.

Полнење: 100% полнење со големи “снегулки” од ситно бело пердувче со потекло од Сиберија
Tкаенина: 50% памук – 40% tencel – 10% свила 90gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
250×200цм 69.600 ден.
250×220цм 76.500 ден.

ORTISEI ПРЕКРИВКА

-25%
15.000
11.250 ден.

Полнење: 90% ситно сребрено пердувче – 10% сребрени пердуви со дршка
Ткаенина: 100% памук, 130 gr/m2

повеќе
Димензија Редовна цена
90×195цм 15.000 ден.
125×195цм 19.600 ден.
170×195цм 24.800 ден.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

Цените за јорганите се наведени за димензија 155×220цм.
Погледнете ги сите цени за останатите димензии во делот на “Опис и цени” под секој производ.
Цените во табелите се редовни, без пресметан попуст.

НАРАЧАЈТЕ ЈОРГАН ОД ПЕРДУВ

BABY ЛИНИЈА

DOLCI SOGNI

-10%
900
810 ден.
Полнење: 100% антиалергиски полиестер – слој од полиестерски фибри
Ткаенина: 100% памук

повеќе
Димензија Редовна цена
58×38цм 900 ден.

BAMBINO CELESTE

-10%
6.700
6.030 ден.

Bambino Celeste е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и мека Waterfoam (хидропена). Со тоа, самиот душек може да се врти од двете страни. Има антиалергиска и антибактериска прекривка ,специјално изработена за да не апсорбира влага…

повеќе
Димензија Редовна цена
60×120цм 6.400 ден.
65×130цм 7.560 ден.
70×140цм 8.820 ден.

BAMBINO ROSA

-10%
6.700
6.030 ден.

Bambino Rosa е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и мека Waterfoam (хидропена). Со тоа, самиот душек може да се врти од двете страни. Има антиалергиска и антибактериска прекривка, специјално изработена за да не апсорбира влага…

повеќе
Димензија Редовна цена
60×120цм 6.400 ден.
65×130цм 7.560 ден.
70×140цм 8.820 ден.

ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

НАРАЧАЈТЕ BABY ПРОИЗВОД

ЛАТОФЛЕКСИ

ORTHOPEDIC

-20%
7.700
6.160 ден.

Латофлексот Ortopedic претставува ергономска поддршка која обезбедува правилна положба на телото и издржливост за време на лежењето на душекот, како и диверзифицирана поддршка на лумбалната зона која се должи на поголемата ширина на летвичките…

повеќе
Димензија Редовна цена
90×200цм 7.700 ден.
160×200цм 14.800 ден.
180×200цм 14.800 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

ADVANCE

-20%
14.400
11.520 ден.

Латофлексот Advance е изработен од флексибилни летвички кои во делот кај карлицата нудат можност да ја прилагодите цврстината која ви одговара зависно од телесната тежина, со едноставно поместување на прстените кон надворешната или внатрешната страна…

повеќе
Димензија (фиксен механизам) Редовна цена
90х200цм 14.400 ден.
160х200цм 24.300 ден.
180х200цм 24.300 ден.
Димензија (рачен механизам) Редовна цена
90х200цм 20.000 ден.
160х200цм 40.000 ден.
180х200цм 40.000 ден.
Димензија (електричен механизам) Редовна цена
90х200цм 39.600 ден.
160х200цм 79.300 ден.
180х200цм 79.300 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

FLEXYMED

-20%
19.100
15.280 ден.

Латофлексот FLEXY MED е изработен од флексибилни летвички кои во делот кај карлицата ви нудат можност да ја прилагодите цврстината која ви одговара зависно од телесната тежина, со едноставно поместување на прстените кон надворешната или внатрешната страна…

повеќе
Димензија (фиксен механизам) Редовна цена
90х200цм 19.100 ден.
160х200цм 34.200 ден.
180х200цм 34.200 ден.
Димензија (рачен механизам) Редовна цена
90х200цм 26.300 ден.
160х200цм 52.500 ден.
180х200цм 52.500 ден.
Димензија (електричен механизам) Редовна цена
90х200цм 49.600 ден.
160х200цм 99.200 ден.
180х200цм 99.200 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

SANITYMED

-20%
36.750
29.400 ден.

Латофлексот SANITY MED е целосно изработен со независни 3Д елементи позиционирани во областа на карлицата кои се опремени со елементи за прилагодување на тврдината што овозможува да го прилагодувате според личните потреби со едноставно ротирање од полу-цврста во цврста позиција….

повеќе
Димензија (фиксен механизам) Редовна цена
90х200цм 36.750 ден.
160х200цм 67.000 ден.
180х200цм 67.000 ден.
Димензија (рачен механизам) Редовна цена
90х200цм 45.300 ден.
160х200цм 90.500 ден.
180х200цм 90.500 ден.
Димензија (електричен механизам) Редовна цена
90х200цм 75.600 ден.
160х200цм 150.350 ден.
180х200цм 150.350 ден.

*Латофлексите се достапни и во други димензии по нарачка.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

Цените за латофлекси се наведени за димензија 90×200цм.
Погледнете ги сите цени за останатите димензии во делот на “Опис и цени” под секој производ.
Цените во табелите се редовни, без пресметан попуст.

НАРАЧАЈТЕ ЛАТОФЛЕКС