Queen

2020-10-21T17:33:56+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ QUEEN Латексот е природен материјал со извонредна еластичност. Перницата од латекс е анатомска, антибактериска и антиалергиска. Структурата на овој материјал се состои од голем број на отворени ќелии кои овозможуваат континуирана циркулација на воздухот за максимална дишење на материјалот. СОСТАВ [...]

Bio Double

2024-02-15T14:13:34+01:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ BIO DOUBLE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Двострана перница за уникатна удобност. Едната страна е изработена со Bio Memory пена - материјал збогатен со природни масла кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот овозможувајќи пената да остане свежа и [...]

Soya Cube

2020-09-29T20:55:02+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOYA CUBE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИПерницата е изработена со револуционерна BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација.Специјалната [...]

Soft Gel

2020-09-29T21:00:34+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOFT GEL ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата е изработена од мемори пена во комбинација со SOFT GEL пена која совршено го дистрибуира притисокот на главата во исто време поддржувајќи го цервикалниот ‘рбет. Специјалниот гел со разладувачки ефект се прилагодува на температурата на [...]

Soya Moore

2020-10-20T21:16:34+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOYA MOORE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и [...]

Soya Wave

2020-10-20T21:19:05+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOYA WAVE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и [...]

Dual Dry Massage

2020-09-29T21:27:06+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DUAL DRY MASSAGE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата DUAL DRY MASSAGE е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски својства, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перница има [...]

Dual Natura

2020-09-29T21:29:32+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DUAL NATURA ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата DUAL NATURA е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски особини, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перница има инсертирано BIO [...]

Dual Clima

2020-09-29T21:33:59+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DUAL CLIMA ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перничката DUAL CLIMA е изработена со револуционерен вискоеластичен материјал, кој одлично се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перничка има инсертиран дел со CLIMA FRESH MEMORY пена која преку специјалниот ULTRAFRESH третман со [...]

Bio Moore

2020-09-29T21:35:44+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ BIO MOORE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата е изработена со BIO MEMORY пена збогатена со природни елементи како што се етеричните масла и масла од алое вера со цел да помогнат во подобро спиење, чувство на свежина и релаксација. Перниците изработени со [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top