Kapok

2020-10-02T14:25:52+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ KAPOK Полнење на перница: 100% фибри од капок Полнење на навлака : 70% органски памук - 30% фибри од капок Ткаенина: 100% органски памук Перење: 40° - Се пере само навлаката, без полнењето Димензија: 50x80cm Капок (Ceiba [...]

Cortina

2020-10-01T17:02:21+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ CORTINA Полнење: 50% ситно пердувче - 50% пердув со дршка Tкаенина : 100% памук ,130 gr/m2 Димензија: 50x80cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ

Aria

2020-10-01T16:37:56+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ ARIA Полнење: 100% ситно сребрено пердувче Tкаенина : 100% памук ,147 gr/m2 Димензија: 50x80cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ

Nuvola

2020-10-01T16:31:20+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ NUVOLA Полнење: 100% ситно сребрено пердувче Tкаенина : 100% памук ,147 gr/m2 Димензија: 50x80cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ

Soft

2020-10-01T16:32:13+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOFT Полнење: 100% бел пердув со дршка Tкаенина : 100% памук ,147 gr/m2 Димензија: 50x80cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ

Dolci Sogni

2020-10-02T16:02:34+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DOLCI SOGNI Полнење: 100% антиалергиски полиестер – слој од полиестерски фибри Ткаенина: 100% памук Перење: 30°C Димензија 38х58cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top