Soft Gel

2020-09-29T21:00:34+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOFT GEL ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата е изработена од мемори пена во комбинација со SOFT GEL пена која совршено го дистрибуира притисокот на главата во исто време поддржувајќи го цервикалниот ‘рбет. Специјалниот гел со разладувачки ефект се прилагодува на температурата на [...]

Memory Moore

2020-09-29T21:38:10+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ MEMORY MOORE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата MOORE е составена од апсолутно револуционерен вискоеластичен материјал со анатомски својства кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот со цел обезбедување на извонредна удобност. Овие карактеристики на тотална приспособливост ја прават [...]

Eco Wave

2020-09-29T21:40:52+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ ECO WAVE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата ECO WAVE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки. Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот [...]

Eco Moore

2020-09-29T21:40:00+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ ECO MOORE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата ECO MOORE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки. Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top