Lumbar Pillow

2020-10-02T16:53:42+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ LUMBAR PILLOW Обликувана да овозможи идеална поддршка на лумбалниот дел од телото , со што се овозможува мускулна релаксација, односно се избегнуваат болките во грбот и половините од долгото седење. Нуди добра латерална поддршка за да се спречи мускулната напнатост. [...]

Travel Neck Pillow

2020-10-02T16:51:10+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ TRAVEL NECK PILLOW Идеална за поддршка на задниот дел од вратот за време на патување, затоа што се избегнува болка предизвикана од неправилно држење на главата и вратот за време на спиењето. Состав: Мемори пена која се прилагодува Навлаката се [...]

Cervical Pillow

2020-10-02T16:48:23+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ CERVICAL PILLOW Ергономска перничка која го поддржува цервикалниот 'рбет и поттикнува релаксација на мускулите. Идеална за поддршка на задниот дел од вратот. Состав: Мемори пена која се прилагодува Навлаката се отстранува и се пере. ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ [...]

Mini Travel Pillow

2020-10-02T16:45:43+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ MINI TRAVEL PILLOW Го поддржува цервикалниот 'рбет и поттикнува релаксација на мускулите Идеална за поддршка на задниот дел од вратот. Состав: Мемори пена која се прилагодува Навлаката се отстранува и се пере. ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ [...]

Cylinder Pillow

2020-10-02T16:42:06+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ CYLINDER PILLOW Може да се употребува на неколку начини: - Позади грбот, за лумбална поддршка додека седите - Под колената, за да се обезбеди благо кревање на нозете - Под стапалата , за да се избегнат проблеми со стапалата Состав: [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top