SanityMed

2020-10-16T00:08:06+02:00

ДРУГИ ЛАТОФЛЕКСИ СИТЕ ЛАТОФЛЕКСИ SANITYMED КАРАКТЕРИСТИКИ Латофлексот SANITY MED е целосно изработен со независни 3Д елементи позиционирани во областа на карлицата кои се опремени со елементи за прилагодување на тврдината што овозможува да го прилагодувате според личните потреби со едноставно ротирање од полу-цврста во цврста [...]

FlexyMed

2020-10-16T00:08:54+02:00

ДРУГИ ЛАТОФЛЕКСИ СИТЕ ЛАТОФЛЕКСИ FLEXYMED КАРАКТЕРИСТИКИ Латофлексот FLEXY MED е изработен од флексибилни летвички кои во делот кај карлицата ви нудат можност да ја прилагодите цврстината која ви одговара зависно од телесната тежина, со едноставно поместување на прстените кон надворешната или внатрешната страна. Во горниот [...]

Orthopedic

2019-03-26T02:09:10+01:00

ДРУГИ ЛАТОФЛЕКСИ СИТЕ ЛАТОФЛЕКСИ ORTHOPEDIC КАРАКТЕРИСТИКИ Латофлексот Ortopedic претставува ергономска поддршка која обезбедува правилна положба на телото и издржливост за време на лежењето на душекот, како и диверзифицирана поддршка на лумбалната зона која се должи на поголемата ширина на летвичките. Летвичките се со различна ширина [...]

Advance

2020-10-16T00:10:47+02:00

ДРУГИ ЛАТОФЛЕКСИ СИТЕ ЛАТОФЛЕКСИ ADVANCE КАРАКТЕРИСТИКИ Латофлексот Advance е изработен од флексибилни летвички кои во делот кај карлицата нудат можност да ја прилагодите цврстината која ви одговара зависно од телесната тежина, со едноставно поместување на прстените кон надворешната или внатрешната страна. Латофлексот Advance јасно се [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top