Queen

2020-10-21T17:33:56+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ QUEEN Латексот е природен материјал со извонредна еластичност. Перницата од латекс е анатомска, антибактериска и антиалергиска. Структурата на овој материјал се состои од голем број на отворени ќелии кои овозможуваат континуирана циркулација на воздухот за максимална дишење на материјалот. СОСТАВ [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top