Tirolo 4 Сезони Duo

2020-10-20T22:31:21+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ TIROLO 4 СЕЗОНИ DUO Полнење: 100% ситно пердувче Tкаенина : 100% памук,110gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно. [...]

Badia 4 Сезони Duo

2020-10-20T22:27:24+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ BADIA 4 СЕЗОНИ DUO Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка Tкаенина : 100% памук, 130gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да [...]

Cortina Warm

2020-10-02T16:01:38+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ CORTINA WARM Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка Tкаенина: 100% памук,130gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Badia

2020-10-02T15:53:19+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ BADIA Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка Tкаенина : 100% памук, 130gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Tirolo

2020-10-02T15:50:39+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ TIROLO Полнење: 100% ситно пердувче Tкаенина : 100% памук,130gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Corvara

2020-10-02T15:41:01+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ CORVARA Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка Tкаенина : 100% памук,130gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Canadese

2020-10-02T15:31:48+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ CANADESE Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Канада Tкаенина : 100% памук,98gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Siberiano

2020-10-02T15:12:16+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ SIBERIANO Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Сиберија Tкаенина : 100% памук,90gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Ungherese

2020-10-02T14:59:55+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ UNGHERESE Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Унгарија Tкаенина : 100% памук,90gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ

Exclusive

2020-10-02T14:48:46+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ EXCLUSIVE Полнење: 100% полнење со големи “снегулки” од ситно бело пердувче со потекло од Сиберија Tкаенина : 50% памук – 40% tencel – 10% свила 90gr/m2 Димензии: 250x220cm ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top