D-Home Firm with topper

2022-03-30T13:27:28+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ D-HOME FIRM WITH TOPPER ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри со “Lurex”дизајн. ПОЛНЕЊЕ Страна A: (зимска страна) волна од камила за чувство на топлина во студените ноќи +2.5cm Extra Soft пена. Страна B: (летна страна) фибри од лен [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top