Topper Memory

2020-10-20T22:21:41+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ TOPPER MEMORY Слој од 5см мемори пена со висока густина која се прилагодува на структурата а телото и ја подобрува удобноста на постоечкиот душек. Навлаката е памучна , се отстранува и се пере. Долниот слој од навлаката е изработена по [...]

Bambino Celeste

2022-03-30T14:59:20+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ BAMBINO CELESTE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ - CELESTE Bambino Celeste е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и помека Waterfoam пена за правилен развој на ‘рбетот кај бебето. Со тоа, самиот душек нуди можност за користење од двете страни зависно [...]

Bambino Rosa

2022-03-30T15:00:04+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ BAMBINO ROSA ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ - ROSA Bambino Rosa е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и помека Waterfoam пена за правилен развој на ‘рбетот кај бебето. Со тоа, самиот душек нуди можност за користење од двете страни зависно [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top