Olympus

2024-02-15T14:40:40+01:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ OLYMPUS ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри – вискоза и еластин за поголема еластичност и мекост. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се отстранува и се пере. ВНАТРЕШНОСТ 3 cm – [...]

Nature

2022-03-30T13:29:25+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ NATURE ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% природни фибри од коноп и лен. ПОЛНЕЊЕ Страна A: (зимска страна) 2 cm волна од камила за чувство на топлина во студените ноќи +2 cm Extra Soft пена Страна B: (летна страна) 2 [...]

Bio Memory

2022-03-30T14:46:30+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ BIO MEMORY ТКАЕНИНА Плетена ткаенина од памук и лен. Странична трака изработена од Air Space ткаенина за максимална транспирација на душекот. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се отстранува и се пере. ВНАТРЕШНОСТ [...]

Altair

2022-03-30T13:44:51+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ ALTAIR ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се отстранува и се пере. ВНАТРЕШНОСТ 6 cm – горен слој од перфорирана Air Memory® пена за поголема [...]

Adam

2022-03-30T14:48:35+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ ADAM ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. Навлаката е изработена странично со Air Space ткаенина за максимална транспирација и перфектна вентилација на душекот. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 3 cm Visco Mind® пена - ергономска, се прилагодува на структурата на [...]

Life Plus

2022-03-30T14:56:35+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ LIFE PLUS ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. Навлаката е изработена странично со Air Space ткаенина за максимална транспирација и перфектна вентилација на душекот. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се [...]

D-Home Firm with topper

2022-03-30T13:27:28+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ D-HOME FIRM WITH TOPPER ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри со “Lurex”дизајн. ПОЛНЕЊЕ Страна A: (зимска страна) волна од камила за чувство на топлина во студените ноќи +2.5cm Extra Soft пена. Страна B: (летна страна) фибри од лен [...]

Fisio Gel

2022-03-30T13:32:55+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ FISIO GEL ТКАЕНИНА Ergofresh®, со вискозни фибри и активни пробиотици за целосна заштита од бактерии и прашински грини. ПОЛНЕЊЕ Страна A: Extra Soft пена 2 cm + 100% антиалергиски фибри. Страна B: Extra Soft пена 2 cm + 100% антиалергиски [...]

Genesi HD Evolution

2022-03-30T13:30:57+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ GENESI HD EVOLUTION ТКАЕНИНА GENESI® - Плетена ткаенина составена од сребро и јаглеродни фибри која го ребалансира електричниот полнеж акумулиран во телото и дава извонредно чувство на благосостојба. ПОЛНЕЊЕ СТРАНА А: 2cm Visco Mind® Clima Fresh® која се прилагодува на [...]

Bel Riposo Fresh

2022-03-30T14:40:47+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ BEL RIPOSO FRESH ТКАЕНИНА Tencel®, плетена ткаенина со природни органски фибри. Странично е изработен со ткаенина од 100% антиалергиски фибри. ПОЛНЕЊЕ СТРАНА А: 2 cm Extra Soft пена + 2 cm Visco Mind Clima Fresh. СТРАНА Б: 2 cm Extra [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top