Bio Double

2024-02-15T14:13:34+01:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ BIO DOUBLE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Двострана перница за уникатна удобност. Едната страна е изработена со Bio Memory пена - материјал збогатен со природни масла кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот овозможувајќи пената да остане свежа и [...]

Soya Cube

2020-09-29T20:55:02+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOYA CUBE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИПерницата е изработена со револуционерна BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација.Специјалната [...]

Soya Moore

2020-10-20T21:16:34+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOYA MOORE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и [...]

Soya Wave

2020-10-20T21:19:05+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ SOYA WAVE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и [...]

Dual Dry Massage

2020-09-29T21:27:06+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DUAL DRY MASSAGE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата DUAL DRY MASSAGE е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски својства, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перница има [...]

Dual Natura

2020-09-29T21:29:32+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DUAL NATURA ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата DUAL NATURA е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски особини, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перница има инсертирано BIO [...]

Dual Clima

2020-09-29T21:33:59+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ DUAL CLIMA ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перничката DUAL CLIMA е изработена со револуционерен вискоеластичен материјал, кој одлично се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перничка има инсертиран дел со CLIMA FRESH MEMORY пена која преку специјалниот ULTRAFRESH третман со [...]

Bio Moore

2020-09-29T21:35:44+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ BIO MOORE ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Перницата е изработена со BIO MEMORY пена збогатена со природни елементи како што се етеричните масла и масла од алое вера со цел да помогнат во подобро спиење, чувство на свежина и релаксација. Перниците изработени со [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top