Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

UNGHERESE

Полнење: 100% ситно бело пердувче со потекло од Унгарија
Tкаенина : 100% памук,90gr/m2
Димензии: 155x220cm | 250x220cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ