Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

TRAVEL NECK PILLOW

Идеална за поддршка на задниот дел од вратот за време на патување, затоа што се избегнува болка предизвикана од неправилно држење на главата и вратот за време на спиењето.
Состав: Мемори пена која се прилагодува
Навлаката се отстранува и се пере.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ