Topper Memory2020-10-20T22:21:41+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

TOPPER MEMORY

Слој од 5см мемори пена со висока густина која се прилагодува на структурата а телото и ја подобрува удобноста на постоечкиот душек. Навлаката е памучна , се отстранува и се пере. Долниот слој од навлаката е изработена по AIR SPACE систем за максимална транспирација на пената.

  • Висина: 5цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613