Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

TOPPER MEMORY

Слој од 5см мемори пена со висока густина која се прилагодува на структурата а телото и ја подобрува удобноста на постоечкиот душек. Навлаката е памучна , се отстранува и се пере. Долниот слој од навлаката е изработена по AIR SPACE систем за максимална транспирација на пената.

  • Висина: 5цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ