Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

TIROLO

Полнење: 100% ситно пердувче
Tкаенина : 100% памук,130gr/m2
Димензии: 155x220cm | 250x220cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ