Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

TIROLO 4 СЕЗОНИ DUO

Полнење: 100% ситно пердувче
Tкаенина : 100% памук,110gr/m2
Димензии: 155x220cm | 250x220cm
Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ