Soya Wave2019-03-26T10:09:04+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOYA WAVE

КАРАКТЕРИСТИКИ
SOYA WAVE има анатомски облик и дава добра поддршка за вратот, овозможувајќи му на ‘рбетот да биде во неговата природна позиција. Навлаката на перниците е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништиваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска, природна и интелигентна – се користи само за да се обезбеди природен сон.
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613