Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOYA MOORE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата SOYA е изработена со специјална BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација.
Природните масла од соја со која е изработена перницата овозможува пријатна мекост и ја подобрува природната еластичност и хидратација на кожата. Оваа комбинација има антибактериски својства, штити од статички електрицитет и не апсорбира влага.
SOYA MOORE има класичен облик со дополнително исечени парчиња од пената кои овозможуваат релаксација на цервикалниот ‘рбет и подобро снабдување со крв на вратните мускули.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака : 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 13цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ