Soya Moore2019-03-26T10:07:55+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOYA MOORE

КАРАКТЕРИСТИКИ
Овој производ претставува спој помеѓу природата и технологијата. Перницата SOYA е изработена со специјална вискоеластична пена која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација, во комбинација со еден скапоцен материјал изработен од соја, која дава пријатна мекост и ја подобрува природната еластичност и хидратација на кожата. Оваа комбинација има антибактериски својства, штити од статички електрицитет и не апсорбира влага.
SOYA MOORE има класичен облик со дополнително исечени парчиња од пената кои овозможуваат релаксација на цервикалниот ‘рбет и подобро снабдување со крв на вратните мускули.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613