Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOYA CUBE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата е изработена со револуционерна BIO SOYA MIND пена збогатена со природни масла од соја која совршено се прилагодува на главата и вратот без да се создава контра притисок, ја подобрува циркулацијата на крвта и овозможува мускулна релаксација.
Специјалната BIO SOYA MIND мемори пена е уникатен материјал кој дава пријатна мекост и на природен начин ја овозможува еластичноста и хидратацијата на кожата.
Совршено се прилагодува на главата и вратот, без да создаде притисок во тој дел од телото.
Идеална за луѓе кои сакат повисока перница која истовремено вратот и главата ги задржува во природна и правилна положба.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака: 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини.
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 15цм

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ