Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOFT

Полнење: 100% бел пердув со дршка
Tкаенина : 100% памук ,147 gr/m2
Димензија: 50x80cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ