Soft Gel2019-03-26T10:06:56+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOFT GEL

КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата SOFT GEL совршено го дистрибуира притисокот на главата во исто време поддржувајќи го цервикалниот ‘рбет. Се прилагодува на температурата на човечкото тело, во текот на ноќта, одржувајќи малку пониска температура давајќи ефект на природна свежина. Резултатот на тоа е добра циркулација на крв во главата, оксидација на мозокот и поткожното ткиво. Прекривката на перницата се отстранува и е изработена со уникатен материјал Outlast кој има терморегулаторна функција односно обезбедува оптимална температура и го спречува прекумерното потење. Прекривките се антиалергиски и антибактериски, се отстрануваат и се перат на 30°C. Прекривката на перницата се отстранува и е изработена со уникатен материјал Outlast кој има терморегулаторна функција односно обезбедува оптимална температура и го спречува прекумерното потење. Прекривките се антиалергиски и антибактериски, се отстрануваат и се перат на 30°C.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613