Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

SOFT GEL

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата е изработена од мемори пена во комбинација со SOFT GEL пена која совршено го дистрибуира притисокот на главата во исто време поддржувајќи го цервикалниот ‘рбет. Специјалниот гел со разладувачки ефект се прилагодува на температурата на човечкото тело, во текот на ноќта, одржувајќи малку пониска температура со што дава ефект на природна свежина. Резултатот на тоа е добра циркулација на крв во главата и оксидација на мозокот. Перницата е идеална за луѓе кои прекумерено се потат.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака : 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 12цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ