Queen2020-10-21T17:33:56+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

QUEEN

Латексот е природен материјал со извонредна еластичност.
Перницата од латекс е анатомска, антибактериска и антиалергиска.
Структурата на овој материјал се состои од голем број на отворени ќелии
кои овозможуваат континуирана циркулација на воздухот за максимална
дишење на материјалот.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака: 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој
помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на
природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и
уништуваат прашински грини.
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се
активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и
чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 13цм

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613