Ortisei прекривка за душек2020-10-02T16:12:01+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

ORTISEI – прекривка за душек со пердуви

Полнење: 90% ситно сребрено пердувче – 10% сребрени пердуви со дршка
Ткаенина: 100% памук, 130 gr/m2
Димензии: 90x195cm | 125x195cm | 170x195cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613