Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

ORTISEI – прекривка за душек со пердуви

Полнење: 90% ситно сребрено пердувче – 10% сребрени пердуви со дршка
Ткаенина: 100% памук, 130 gr/m2
Димензии: 90x195cm | 125x195cm | 170x195cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ