Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

OLYMPUS

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибри – вискоза и еластин за поголема еластичност и мекост.
Страна B: 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
3 cm – горен слој од латекс со структура на отворени ќелии и микроперфорација со цел поголема транспирација на душекот.
6 cm – перфориран слој од Visco mInd® пена –ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
4 cm – перфориран среден слој – Waterfoam пена во кафеава боја со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.
15 cm – перфориран долен слој од Waterfoam пена во крем боја со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

  • Висина на душек: ≈28цм

  • Висина на јадро: ≈28цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ