Old Fashion2019-03-24T23:59:18+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

OLD FASHION

ТКАЕНИНА
Jacquard со ретро пругаст дизајн. Прекривката се отстранува со патент кој е скриен и се пере.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: 2,5 см Екстра мека пена за висока мекост + camel wool (зимна страна)
СТРАНА Б: 2,5 см Екстра мека пена за висока мекост + flex fiber (летна страна)

ВНАТРЕШНОСТ
• 6 cm – Горен слој од Visco Mind мемори пена со зелена боја која се прилагодува на обликот на телото – Цврстина 1,9 КПа
• 13 cm Долен слој од Bio Foam Soia HR пена, со природни екстрати од соја – Цврстина 3,8 КПа
• 5 cm среден слој од екстра мека Soft Foam пена за висока мекост и комфорт – Цврстина 1,4 КПа

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 29цм

  • Висина на јадро: 24цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 076/348-843

Салон Битола

Ул. Никола Тесла бр.32

Моб: 075/327-113