Mini Travel Pillow2020-10-02T16:45:43+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

MINI TRAVEL PILLOW

Го поддржува цервикалниот ‘рбет и поттикнува релаксација на мускулите
Идеална за поддршка на задниот дел од вратот.
Состав: Мемори пена која се прилагодува
Навлаката се отстранува и се пере.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613