Memory2019-03-24T22:07:26+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

MEMORY

ТКАЕНИНА
MEDICAL+AREA® – антиалергиска и антибактериска.
Се отстранува и се пере.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: антиалергиски фибер
СТРАНА Б: антиалергиски фибер

ВНАТРЕШНОСТ
• 3см горен слој од VISCO MIND® , ергономска, се прилагодува, густина-50кг/м3
• 13см долен слој од WATERFOAM кој овозможува ортопедска поддршка (без CFC)

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 18цм

  • Висина на јадро: 16цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 076/348-843

Салон Битола

Ул. Никола Тесла бр.32

Моб: 075/327-113