Memory Pleasure2020-10-16T00:29:00+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

MEMORY PLEASURE

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер со “Lurex” дизајн.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибер + 2.5 см extra soft пена
Страна B: 100% антиалергиски фибер + 2.5 см extra soft пена
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
Варијанта со 900 федери
6 см- горен слој од VISCO MIND® пена, ергономска, се прилагодува на целосната структура на телото без да создава потисни точки
3.5 см- слој за ортопедска поддршка изработен од Waterfoam пена
14 см – 900 федери во џебно јадро (во брачна димензија) изработени за поддршка на 7 диференцијални зони на телото.
Секој федер обвиткан во џебно јадро функционира индивидуално , независно од другите.
3.5 см – слој за ортопедска поддршка изработен од Waterfoam пена

Варијанта со 1500 федери
6 см- горен слој од VISCO MIND® пена, ергономска, се прилагодува на целосната структура на телото без да создава потисни точки
3.5 см- слој за ортопедска поддршка изработен од Waterfoam пена
14 см – 1500 федери во џебно јадро (во брачна димензија) изработени за поддршка на 7 диференцијални зони на телото.
Секој федер обвиткан во џебно јадро функционира индивидуално , независно од другите.
3.5 см – слој за ортопедска поддршка изработен од Waterfoam пена

Варијанта со 3000 федери
6 см- горен слој од VISCO MIND® пена, ергономска, се прилагодува на целосната структура на телото без да создава потисни точки
3.5 см- слој за ортопедска поддршка изработен од Waterfoam пена
14 см – 3000 федери во џебно јадро (во брачна димензија) изработени за поддршка на 7 диференцијални зони на телото.
Секој федер обвиткан во џебно јадро функционира индивидуално , независно од другите.
3.5 см – слој за ортопедска поддршка изработен од Waterfoam пена

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 32цм

  • Висина на јадро: 27цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613