Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

MEMORY MOORE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата MOORE е составена од апсолутно револуционерен вискоеластичен материјал со анатомски својства кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот со цел обезбедување на извонредна удобност. Овие карактеристики на тотална приспособливост ја прават перницата врвна, приспособлива за еден нов начин на спиење.
Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот и потоа да се враќа во неговиот природен облик, без да се создават потисни точки и притисок, гарантира отпимален одмор.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака : 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 9цм, 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ