Memory Moore2020-08-09T20:07:50+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

MEMORY MOORE

КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата MOORE е составена од апсолутно револуционерен вискоеластичен материјал кој се прилагодува на тежината и притисокот со цел обезбедување на извонредна удобност. Овие карактеристики на тотална приспособливост ја прават перницата врвна, приспособлива за еден нов начин на спиење.
Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот и потоа да се враќа во неговиот природен облик без да се создават потисни точки и притисок и гарантира отпимален одмор.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 9цм, 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613