Magic Aiir MD2020-10-16T00:31:48+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

MAGIC AIIR MD

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибер + 2.5 см extra soft пена
Страна B: без полнење

Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
5 cm- горен слој од VISCO MIND®, ергономски, се прилагодува на структурата на телото без да создава потисни точки. Изработен со “воздушни” келии за максимална транспирација на душекот.
7 cm -слој од Waterfoam пена со ортопедски својства ,која рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек .
Изработен со “воздушни” келии за максимална транспирација на душекот
4 cm – слој од Waterfoam пена со ортопедски својства ,која рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек .
Изработен со “воздушни” келии за максимална транспирација на душекот
7 cm – долен слој од Waterfoam пена со ортопедски својства и повисока цврстина за максимална поддршка на телото за време на спиењето.
Изработен со “воздушни” келии за максимална транспирација на душекот.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 25цм

  • Висина на јадро: 23цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613