Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

LUMBAR PILLOW

Обликувана да овозможи идеална поддршка на лумбалниот дел од телото , со што се овозможува мускулна релаксација, односно се избегнуваат болките во грбот и половините од долгото седење.
Нуди добра латерална поддршка за да се спречи мускулната напнатост.
Состав: Мемори пена која се прилагодува.
Навлаката се отстранува и се пере.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ