Life Plus2020-10-16T01:22:22+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

LIFE PLUS

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибер
Страна B: 100% антиалергиски фибер
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
2 см – горен слој од VISCO MIND® пена – ергономска, се прилагодува на
структурата на телото без да се создават потисни точки.
17 см – долен слој од WATERFOAM пена со ортопедски својства, овозможува
одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го
дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

  • Висина на душек: 21цм

  • Висина на јадро: 19цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613