Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

LIFE PLUS

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри.
Навлаката е изработена странично со Air Space ткаенина за максимална транспирација и перфектна вентилација на душекот.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибри.
Страна B: 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
2 cm – горен слој од Visco Mind® пена – ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
Пената е целосно перфорирана за максимална природна циркулација на воздух.
17 cm – долен слој од Waterfoam пена со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.
Пената е целосно перфорирана за максимална природна циркулација на воздух.

  • Висина на душек: ≈21цм

  • Висина на јадро: ≈19цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ