Infinity Fresh2019-03-24T23:20:25+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

INFINITY FRESH

ТКАЕНИНА
Прекривката е изработена од Heavyweight антиалергиско и антибактериско платно. Прекривката се отстранува и се пере. Страниците се од Air Space Fabric.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: 2 см Visco Mind Clima-Fresh
СТРАНА Б: Waterfoam пена што не се деформира + антиалергиски изолациони фибер

ВНАТРЕШНОСТ
• 4 см горен слој со Visco Mind Clima-Fresh, ергономски кој сам се прилагодува – Цврстина 2,2 КПа
• 6 см долен слој со Sea Foam (морска пена) во жолта боја со максимална транспирација и поддршка за телото – Цврстина 2,7 КПа
• 12 см среден слој со Sea Foam (морска пена) во зелена боја со максимална транспирација и поддршка за телото – Цврстина 3,8 КПа

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 25цм

  • Висина на јадро: 22цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 076/348-843

Салон Битола

Ул. Никола Тесла бр.32

Моб: 075/327-113