Genesi HD Evolution2020-10-16T00:32:54+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

GENESI HD EVOLUTION

ТКАЕНИНА
Genesi® со соја, сребро и јаглерод Внатрешно е изработена со ткаенина Air Space.
Се отстранува и се пере.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: Visco Mind® -2cm + 100% антиалергиски фибер
СТРАНА Б: 100% High-Tec фибер, со поголема флекси-билност и транспирација

ВНАТРЕШНОСТ
• Горниот слој Visco Mind® HD (со висока густина) е ергономски, самиот се обликува и е на 7 различни зони – густина 95 кг/м3
• Долниот слој е BIO FOAM SOYA HR, со природни екстракти од масло од соја, 7 различни зони.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 24цм

  • Висина на јадро: 21цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613