Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

GENESI HD EVOLUTION

ТКАЕНИНА
GENESI® – Плетена ткаенина составена од сребро и јаглеродни фибри која го ребалансира електричниот полнеж акумулиран во телото и дава извонредно чувство на благосостојба.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: 2cm Visco Mind® Clima Fresh® која се прилагодува на структурата на телото + 100% High-Tec фибри со голема еластичност и транспирација
СТРАНА Б: 100% High-Tec фибри, со голема еластичност и транспирација.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
Горен слој Visco Mind® HD (со висока густина 95кг/м3) е ергономски, се прилагодува на структурата на телото и овозможува поддршка на 7 различни зони.
Долен слој изработен од Bio Foam Soya HR, со природни екстракти од масло од соја и овозможува поддршка на 7 различни зони.
Инсертирани додатоци од био пена со есенцијални масла за поддршка на главата и
бедрата за олеснување на спиењето.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: ≈24цм

  • Висина на јадро: ≈21цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ