Fresh Passion2020-10-16T00:33:36+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

FRESH PASSION

ТКАЕНИНА
СТРАНА А: Материјал во сива боја со хипоалерген фибер и вискоза
СТРАНА Б: Материјал во сива боја со хипоалерген фибер и вискоза
Странична трака: Материјал во сива боја со 100% хипоалерген фибер со Air Space за потполна транспирација.
Се отстранува од сите 4 страни и се пере, со аератор во златна боја поставен на страничната обвивка.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: 2,5 см висока мекост со Екстра мека пена + 100% хипоалерген фибер
СТРАНА Б: 2,5 см висока мекост со Екстра мека пена + 100% хипоалерген фибер

ВНАТРЕШНОСТ
• 3 см горен слој со ребраста Visco Mind пена, ергономски кој сам се прилагодува – Цврстина 1,9 КПа
• 6 см среден слој со ребраста Visco Mind пена, ергономски кој сам се прилагодува – Цврстина 1,9 КПа
• 4 см среден слој со ребраста Waterfoam пена во кафена боја – Цврстина 2,4 КПа
• 15 см поддржувачки долен слој со ребраста Waterfoam пена во беж боја, – Цврстина 3,6 КПа

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 33цм

  • Висина на јадро: 28цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613