Free Wave2020-10-16T00:34:49+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

FREE WAVE

ТКАЕНИНА
Плетена ткаенина Lurex со сребрен дизајн. Внатрешно изработена со Air Space.
Се отстранува и се пере.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: Visco Mind® – 2cm
СТРАНА Б: 100% антиалергиски фибер

ВНАТРЕШНОСТ
• Горен слој од Visco Mind®, ергономски, се прилагодува на телото,со густина од 50кг/м3
• Среден слој – Waterfoam во сина боја
• Долен слој – Waterfoam во зелена боја

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 24цм

  • Висина на јадро: 21цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613