Fisio Gel2020-10-16T00:32:23+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

FISIO GEL

ТКАЕНИНА
Outlast® ,со терморегулаторна функција за максимална контрола на нивото на влажност .
Прекривката, со специјална ватенка која дава поголемо чувство на свежина во најжешките денови, е внатрешно изработена со Air Space ткаенина. Се отстранува и се пере.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: двоен слој од антиалергиски фибер
СТРАНА Б: без полнење.

ВНАТРЕШНОСТ
• Горниот слој Softgel ® е со голем капацитет за распределба на телесниот притисок и
несекојдневно чувство на свежина – густина 1000 кг/м3.
• 7 cm – горен слој на Visco Mind ® ергономски, лесно се прилагодува на телото – густина 50 кг/м3
• 13 cm – долен дел од јадрото составен од 3 слоја хидропена (без CFC):
• Waterfoam ice
• Waterfoam blue
• Waterfoam ice

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 22цм

  • Висина на јадро: 20цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613