Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

FISIO GEL

ТКАЕНИНА
Ergofresh®, со вискозни фибри и активни пробиотици за целосна заштита од бактерии и прашински грини.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: Extra Soft пена 2 cm + 100% антиалергиски фибри.
Страна B: Extra Soft пена 2 cm + 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
Горен слој од Soft Gel (густина 1000кг/м3) пена која совршено го дистрибуира телесниот притисок а воедно дава чувство на свежина и функционира како терморегулатор кој ја регулира телесната температура.
6 см – горен слој од Visco Mind® пена – ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
8 cm – среден слој од Waterfoam пена за правилна поддршка на ‘рбетот за време на спиењето.
9 cm – долен слој Waterforam пена за целосна поддршка на телото за време на спиењето.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: ≈28цм

  • Висина на јадро: ≈23цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ