Exclusive2020-10-02T14:48:46+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

EXCLUSIVE

Полнење: 100% полнење со големи “снегулки” од ситно бело пердувче со потекло од Сиберија
Tкаенина : 50% памук – 40% tencel – 10% свила 90gr/m2
Димензии: 250x220cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613